Elke dag
waardevol maken.

Bij Comfor draait alles om oprechte aandacht. Persoonlijke aandacht en tijd voor de bewoners en medewerkers vinden wij belangrijk. Tijd voor een praatje. Tijd voor goede zorg. Tijd om geluksmomentjes te creëren.

comfor afbeelding 1
p1000774
Werken in de wereld van de bewoner

Bij ons wonen mensen met psychogeriatrische en/of lichamelijke problematiek. Mensen kunnen bij ons wonen met een Wlz-indicatie VV4 of hoger (Wet langdurige zorg). Bewoners krijgen zorg geleverd op basis van een VPT (Volledig Pakket Thuis).

Op iedere locaties zijn zowel appartementen als zelfstandige studio’s gebouwd. Deze beschikken over een eigen badkamer en kitchenette. Bewoners hebben de mogelijkheid om hun woonruimte naar eigen wens in te richten. De woning voelt echt als thuis. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn huiselijk en sfeervol ingericht.

Wij hebben aandacht voor

De Comfor familie

Aandacht voor elkaar

We zijn een platte organisatie met een informele sfeer. We geven jou de vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte op de werkvloer. We kennen elkaar, weten elkaar te vinden en werken als één team.

Een beetje extra Comfor

Aandacht voor leuke dingen

Gezellig borrels, samen eten en leuke activiteiten met elkaar zijn onderdeel van een fijne werksfeer. Voorbeelden zijn; jaarlijkse pub quiz, een lekker kerstdiner met collega’s, bewoners en familie. Leuke fietstochten en themafeesten.

Werken met plezier

Aandacht voor wat écht telt

We streven dagelijks naar een waardevolle dag voor onze bewoners. Dat doen we door aan te sluiten bij de wereld van de bewoner. We maken tijd om oprechte aandacht te kunnen geven aan wat belangrijk is voor onze bewoner.

Maak het verschil

Aandacht voor de samenleving

Wij zijn zorgvernieuwers en zijn continue in ontwikkeling. Ons kennis- en expertisecentrum over dementie en palliatieve zorg draagt bij aan kennis en vaardigheden van professionals, vrijwilligers en familie. Daarmee leveren we ook een bijdrage aan een maatschappelijke uitdaging om ouderen nu en in de toekomst een goed leven te bieden.

Persoonlijke ontwikkeling

Aandacht voor jou

Wij verkennen samen met jou de mogelijkheden binnen Comfor. Of je nu door wilt groeien of juist wil blijven doen waar je goed in bent. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt.

Klik in de cirkel om meer over ons te lezen.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden

De leuke extraatjes.

Huiselijke en gezellige werkomgeving
Maak gebruik van ons fietsplan: fietsen wordt beloond
Voordelig aanschaffen van een privé telefoon, laptop of tablet
(Bij)scholing vanuit ons eigen kennis- en expertisecentrum
Gezellige uitjes met je team en collega’s van de locatie waar je werkt
Eindejaarsuitkering van 8,33%
Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn
Ervaar het zelf
6d81bc93ffad948d57405b47180405c157c43c76 1280x1600

Anja van den Borne
CEO

Hoe het allemaal begon

”Maatschappelijke impact met kleinschalige woonzorglocaties met 24-uurszorg.”

Anja van den Borne, CEO en Algemeen Directeur van Comfor, startte haar loopbaan in de zorg. Vanuit haar grote passie voor zorg én welzijn richtte zij zorgorganisatie Comfor op.

Om de woonzorglocatie voor ouderen tot een succes te maken zijn er een aantal voorwaarden: een gezellige woonomgeving, de beste zorg en een gezellig en kundig team. Oprechte aandacht en tijd voor onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers staat centraal: Elke dag is waardevol.

Hoe doen wij dat? Comfor zet in op sociale en technische innovaties, leidt zelf op zodat alle nodige kennis in huis is en zorgt voor een optimale samenwerking tussen teams en collega’s.