De mogelijkheden bij Comfor

Voor zij-instromers,
en zorgprofessionals.

Samen ontdekken wat bij jou past.

Werken bij Comfor.

Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Dat vinden wij belangrijk!

Wil je bij ons komen werken en heb je geen ervaring in de ouderenzorg? Geen probleem. We stimuleren doorontwikkeling en bieden interne opleidingen aan via ons kennis -en expertisecentrum. Wil jij jezelf specialiseren? Dan bieden wij een leerwerktraject aan.

Of je nu door wilt groeien of juist wil blijven doen waar je goed in bent. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt.

lachende mensen
Doe je nu iets anders en wil je

Overstappen
naar de zorg?

Werken in de ouderenzorg is niet alleen uitdagend maar ook veelzijdig. Je moet zorgzaam zijn, maar ook creatief, verantwoordelijk, inlevend, betrouwbaar en leergierig. Sterk in je schoenen staan en met plezier willen werken. Op deze manier kunnen we écht met aandacht zorg en welzijn leveren. Voor jezelf en voor de bewoners.

Bekijk hier onder welke mogelijkheden er zoal zijn.

Wat is jouw rol binnen Comfor?

Zorg

Als verzorgende ben je toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg aan onze bewoners. Je voelt jezelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de bewoners zich gehoord, begrepen en ondersteund voelen in hun dagelijks leven. Jouw roeping is om anderen te helpen en te ondersteunen waar dit nodig is. Je biedt een helpende hand en een luisterend oor. Je zet jezelf in om de kwaliteit van leven van onze bewoners te verbeteren en maak je het verschil in het leven van degene die je verzorgt.

Naar vacatures

Als verpleegkundige ben je een toegewijde en empathische zorgprofessional die zich inzet voor het welzijn en comfort van onze bewoners. Met jouw kennis, vaardigheden en liefdevolle benadering biedt je ondersteuning en zorg op maat, met respect voor de individuele bewoner. Je bent een bron van kracht voor zowel de bewoner als zijn familie. Je bent vastbesloten om impact te maken in onze organisatie met jouw eigen ervaring en je staat open om uitdagingen niet uit de weg te gaan.

Naar vacatures

Als hbo-verpleegkundige speel je een essentiële rol in de gezondheidszorg door het verlenen van hoogwaardige zorg aan onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en evalueren van verpleegkundige zorg en het coördineren van het zorgproces. Je werkt samen met een multidisciplinair team binnen de zorgketen om de beste zorg te bieden aan bewoners.

Als hbo-verpleegkundige ben je een deskundige in het verlenen van verpleegkundige zorg en het coördineren van complexe zorgsituaties. Je hebt een brede kennis op het gebied van medische en verpleegkundige vakgebieden en bent in staat om adequaat te reageren op veranderende zorgbehoeften van bewoners. Daarnaast ben je als hbo-verpleegkundige ook een coach en mentor voor andere zorgverleners en leerlingen. Je deelt je kennis en ervaring om de kwaliteit van zorg te verbeteren en draagt bij aan de ontwikkeling van het beroep.

Naar vacatures

Als leerling verpleegkundige ben je een leergierig en zorgzaam persoon die zich inzet voor het welzijn en de gezondheid van anderen. Jouw passie voor het vak en je toewijding aan het helpen van anderen maken van jou een onmisbare kracht in de gezondheidszorg. Als leerling verpleegkundige leer je elke dag bij en groei je steeds verder in je rol. Je ontwikkelt vaardigheden en kennis die je in staat stellen om op een professionele en empathische manier te zorgen voor bewoners in verschillende situaties. Je leert samenwerken met collega’s, behandelaren en andere zorgverleners om de best mogelijke zorg te bieden. Als leerling verpleegkundige ben je een belangrijke schakel in het zorgproces en draag je bij aan het verbeteren van het welzijn van anderen.

Naar vacatures

Jij als zorgverlener in de nacht bent verantwoordelijk voor het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners die ’s nachts hulp nodig hebben. Je houdt toezicht op de gezondheid en veiligheid van bewoners. Daarnaast kan je ook helpen bij persoonlijke verzorging, zoals het helpen bij het wassen en aankleden van bewoners. Als zorgverlener in de nacht werk je nauw samen met andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat bewoners de benodigde zorg en ondersteuning krijgen, zelfs tijdens de late uurtjes.

Naar vacatures

Als behandelaar ben je verantwoordelijk voor het evalueren, diagnosticeren en behandelen van bewoners met verschillende medische en cognitieve aandoeningen. Je werkt samen met andere zorgprofessionals om een behandelplan op te stellen en de voortgang van de behandeling te monitoren. Daarnaast geef je advies en begeleiding aan bewoners en hun families en zorg je voor een veilige en effectieve behandelomgeving. Als behandelaar ben je empathisch, geduldig en deskundig in het omgaan met diverse zorgbehoeften en -uitdagingen.

Naar vacatures

Welzijn

Als gastheer of gastvrouw ben je verantwoordelijk voor het creëren van een warme en gastvrije sfeer. Je verwelkomt de bewoners en hun familieleden, begeleidt hen en zorgt ervoor dat zij zich comfortabel voelen. Je helpt bij het serveren van maaltijden en drankjes, biedt ondersteuning bij activiteiten en spelletjes en geeft persoonlijke aandacht aan de bewoners. Daarnaast houd je een oogje in het zeil en signaleer je veranderingen in het gedrag of welzijn van de bewoners, zodat daar tijdig op ingespeeld kan worden. Kortom, als gastheer of gastvrouw ben je een belangrijke schakel in het welzijn en de gezelligheid van de huiskamer.

Naar vacatures

Als oproepkracht ben je flexibele en kun je worden ingezet op momenten wanneer er extra hulp nodig is voor onze bewoners. Jij springt bij op momenten dat er behoefte is aan extra handen, bijvoorbeeld tijdens drukke periodes of bij uitval van vaste medewerkers. Jij ondersteunt het vaste team en levert een waardevolle bijdrage aan de zorg voor de bewoners.

Naar vacatures

Als helpende biedt je ondersteuning bij de dagelijkse taken en het welzijn van onze bewoners. Je helpt bij de persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden, en ondersteunen bij huishoudelijke taken en activiteiten. Jij hebt een groot inlevingsvermogen en werkt met veel geduld en zorgzaamheid. Het is een dankbaar beroep waarbij je echt het verschil kunt maken in het leven van onze bewoners die hulp nodig hebben.

Naar vacatures

Als helpende plus biedt je ondersteuning bij de dagelijkse taken en het welzijn van onze bewoners. Naast dat je helpt bij de persoonlijke verzorging, breid je jouw werkzaamheden als helpende plus uit met het verstrekken van medicatie. Jij bent zorgzaam en biedt een luisterend oor voor onze bewoners. Samen met de verzorgenden en verpleegkundigen zorg jij voor de beste zorg voor de bewoner.

Naar vacatures

Als welzijnsmedewerker voor onze bewoners ben je verantwoordelijk voor het welzijn en kwaliteit van leven van de bewoners. Je zorgt voor een warme en veilige omgeving, waarin de bewoners zich geborgen en geliefd voelen. Je organiseert activiteiten en stimuleert de bewoners om deel te nemen aan sociale en recreatieve bezigheden.

Naar vacatures

Service

Als locatie manager in de zorg vervul je een cruciale rol in het coördineren en optimaliseren van de dagelijkse werkzaamheden van onze woonzorglocaties. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team van zorgprofessionals, het bewaken van de kwaliteit van de zorg en het waarborgen van een veilige en aangename omgeving voor zowel bewoners als medewerkers. Je bent een sterke leider die in staat is om effectief te communiceren, te motiveren en te inspireren. Je hebt een scherp oog voor detail en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten. Daarnaast beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden en een proactieve houding.
Als locatie manager in de zorg is het jouw missie om ervoor te zorgen dat de zorginstelling optimaal functioneert en dat onze bewoners de beste zorg ontvangen die zij verdienen. Jij bent de spil die alles in goede banen leidt en zorgt voor een positieve en professionele werkomgeving. Met jouw toewijding en passie voor de zorg, ben jij een waardevolle toevoeging aan het team en een bron van inspiratie voor anderen.

Naar vacatures

Als huishoudelijke medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de algemene ruimtes van onze locatie, zoals de gangen, recreatie- en eetruimtes. Je zorgt ervoor dat de bewoners in een schone en prettige omgeving kunnen verblijven. Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband en draagt bij aan een veilige en hygiënische leefomgeving voor de bewoners. Je hebt affiniteit met ouderen en maakt graag tijd voor een praatje en een kop koffie.

Naar vacatures

Als kok op onze locatie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van smakelijke en voedzame maaltijden voor onze bewoners. Je hebt niet alleen passie voor koken, maar ook oog voor de specifieke voedingsbehoeften van onze bewoners. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met HACCP-richtlijnen of ben je bereid om hierin te leren en te groeien. Met jouw creativiteit en kookkunsten zorg je ervoor dat onze bewoners elke dag kunnen genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd.

Naar vacatures
img 8489 cutout 1
Werken & leren

Zoek je een stage
of leerwerkplek?

We bieden genoeg mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Heb je ambitie om een opleiding te volgen óf zit je op school en zoek je een stageplek? Neem dan contact op met Winnie voor de mogelijkheden!

Stage
Werken & leren
Jezelf ontwikkelen
Vrijwilliger

Paar uurtjes over in de week?

We vinden het belangrijk dat we continu met aandacht kunnen bijdragen aan het welzijn van onze bewoners. Daarvoor hebben we niet alleen onze professionals nodig, maar ook vrijwilligers!

Wil jij samen met de bewoner een waardevolle dag beleven? Je bent welkom om leuke activiteiten te begeleiden, een wandeling te maken óf een bijdrage te leveren bij de gezamenlijke momenten zoals lunch en diner! Als vrijwilliger ben je onderdeel van ons team!

64eef92b20ee9eaed92b9f35aa0f2943
p1011156
Bijbaan of oproepkracht

Wil je ons een handje helpen?

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Of wil je als oproepkracht aan de slag? Meld je dan bij ons aan of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je geen vaste uren werken maar ben je flexibel om tijdens ziekte of vakantie te komen werken? Dit is altijd een optie!

Wij werken niet samen met bemiddelingsbureaus, dus je kunt direct bij ons terecht.