Neem contact
met ons op.

Nog niet gevonden wat je zocht of wil je graag
een persoonlijk gesprek? Je kan ons bereiken op:

VB Gebouw

Boschdijk 525
5621 JG Eindhoven

Veelgestelde vragen

Comfor is een zorgorganisatie met 24-uurszorg en services voor ouderen met dementie en somatische aandoeningen. De kleinschalige zorgorganisaties staan voor oprechte aandacht en het welzijn van de bewoners en het personeel. Meer informatie over Comfor vind je op: www.comfor.nl

Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur via: 088 15 00 499. Buiten deze werktijden kun je altijd een mail sturen naar: werkenbij@comfor.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Comfor heeft meerdere woonzorglocaties met 24-uurszorg en services: Huize Moors en Poort van Bladel (aanleunwoningen). ’t Aardappelhuisje en ’t Wapen van Bladel wordt als dagbesteding gebruikt.

 

Vanaf 2025 komen er nieuwe locaties bij in Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven en Tilburg (Udenhout). Bekijk onze website voor meer informatie over de nieuwe woonzorglocaties. Hier kun je alle updates op de voet volgen.

Huize Moors, Poort van Bladel en ’t Aardappelhuisje zijn reeds geopend. Hoeve Zuid (Veldhoven) en D’n Hertog (Valkenswaard) worden naar verwachting in Q2 van 2025 geopend. Houd de website en socials in de gaten voor de exacte data.

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. Mocht je interesse hebben, maar nog niet goed weten welke functie geschikt is, dan is de open sollicitatie altijd een goede optie. Of kom kennis maken met een kop koffie.

 

Voorafgaand aan het openen van de nieuwe woonzorglocaties start het werven van personeel. We verwachten de eerste vacatures in juni 2024.

 

Wil je geen update of nieuwe vacature missen? Meld je dan aan voor onze Job alert en volg onze socials.

In de woonzorglocaties van Comfor wonen ouderen met een zorgvraag: dementie of somatische klachten. De bewoners hebben een indicatie (VV4, VV5, VV6, VV7, VV8, VV10).

Wij zijn zorgvernieuwers, tijd en aandacht voor bewoners en medewerkers staat bij ons centraal. We zorgen met z’n allen voor een waardevolle dag. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes. Met regelmaat organiseren we op de woonzorglocatie leuke uitjes en borrels.

Voor de meest actuele informatie over onze informatiebijeenkomsten, volg je ons op social media. Sinds kort rijden wij rond met onze opvallende oranje Cozybus. Het tourschema hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt. Heb je ons al zien rijden?

 

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem contact met ons op en plan een kop koffie op een van onze locaties.

Bij Comfor werken we in vaste teams en een vaste locatie. Een team bestaat uit zorgprofessionals, welzijnsmedewerkers, gastvrouwen/heren, medewerkers huishouding en vrijwilligers. Elke locatie heeft een locatiemanager, ondersteund door kwaliteitsverpleegkundigen. Iedereen is welkom bij ons!

Ja, wij werken met vaste teams, eigen mensen die werken vanuit onze visie.

Wil jij een 0-uren contract en ben je flexibel inzetbaar op meerdere woonzorglocaties, dat kan zeker!

Wij zijn er 24 uur per dag voor onze bewoners. Verschillende functies starten op verschillende tijden en draaien diverse diensten. We proberen hierin altijd rekening te houden met voorkeuren. Er kan dus veel, altijd in overleg!

Vervelend dat er iets onduidelijk voor je is. We helpen je graag verder! Je kunt ons telefonisch bereiken tussen 08:30 en 17:00 uur via 088 15 00 499. Wij zijn buiten deze tijden te bereiken via werkenbij@comfor.nl of stuur Winnie een appje. We nemen z.s.m. contact met je op.

Als je hebt gereageerd op een vacature, dan nemen wij z.s.m. contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Ja, zeker! Je kunt bij ons komen werken, ook zonder (recente) ervaring in de zorg.

 

Jij wilt iets betekenen voor ouderen. De rest kun je bij ons (bij)leren. Of je nu zorgprofessional bent, een bijbaantje zoekt, vrijwilliger wilt worden, nog moet afstuderen en stage loopt, net afgestudeerd bent of je zelf graag wilt omscholen naar de zorg. Iedereen met de juiste motivatie is welkom!

 

Ben je enthousiast geworden naar de mogelijkheden, kijk dan hier. Wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden, neem contact op met Winnie.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om als bijbaan bij ons te werken. Op deze manier kun je kennismaken met de zorg en iemand een waardevolle dag bezorgen. Je kunt flexibel bij ons komen werken. Denk aan weekenden of op een of meerdere avonden.

Leuk dat je hierover nadenkt. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb jij een paar uurtjes in de week over en zou je graag iemand een waardevolle dag willen bezorgen? Meld je aan en kom dan bij ons team! Maak net als vrijwilliger Fons, het verschil.

Bij voorkeur werken wij met een vast team; eigen mensen die werken vanuit onze visie, bij ons in dienst. Wil je toch graag de mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

Bij Comfor werken we met de CAO VVT. Je salaris is dan conform de salarisschalen die gelden in de CAO, aangevuld met vakantiegeld en een 13e maand. De indicaties staan bij de vacatures vermeld.

 

Bij Comfor vinden we de secundaire arbeidsvoorwaarden minstens net zo belangrijk. Binnen dit pakket horen o.a. het aanschaffen van een fiets, met btw-voordeel producten kunnen kopen (mobiele telefoon, laptop of tablet).

Bij Comfor werken we met de CAO VVT. Je hebt per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke, 58,4 uren bovenwettelijke en 35 uren extra bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week.

 

In totaal heb je dus 237,4 vakantie-uren bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week.

 

Werk je meer of minder dan de gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week, dan worden je vakantie-uren naar verhouding berekend op basis van je overeengekomen arbeidsduur.

Ja, zeker. Comfor heeft aandacht voor iedereen. Of je jezelf nu wilt ontwikkelen, specialiseren of wilt blijven doen waar je goed in bent. Iedereen heeft daarom een opleidings- en ontwikkelbudget tot zijn of haar beschikking. Deze kun je, in overleg, naar eigen wens inzetten. Denk aan opleidingen of certificaten tot ondersteunende trainingen via ons eigen leerplatform.

Comfor is een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Wij zijn daarom altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. De nieuwe woonzorglocaties gaan begin 2025 open. De exacte data zijn afhankelijk van de bouw en deze updates worden doorgevoerd via onze website en socials. Benieuwd geworden? Volg ons!

Superleuk dat je geïnteresseerd bent in het werken bij Comfor. Je vindt een overzicht van al onze openstaande vacatures op de website. Staat jouw functie hier niet bij? Bel of mail met Winnie of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@comfor.nl