Ontmoetingsplek in Bladel

't Buurthuis

p1012608

Contactpersoon

Christianne Kerkhofs

+31 (0)88 1500 499

Jouw ontmoetingsplek in Bladel

’t Buurthuis is een ontmoetingsplek in Bladel waar mensen samenkomen om koffie te drinken of deel te nemen aan een activiteit. Je kunt het vergelijken met dagbesteding, alleen met ruimere openingstijden waardoor je kunt komen lunchen en/of avondeten. Daarnaast zijn buurtbewoners, mantelzorgers, kinderen en/of -kleinkind ook van harte welkom. Wij vinden het belangrijk dat iedere gast zich veilig en fijn voelt en kan blijven genieten van het leven.

In de zomer starten we met een paar openingsdagen per week. Meer informatie volgt.
Vanaf september zijn we geopend van
10.00 tot 20.00 uur.

p1000610
p1000908

Altijd wat te bieden

’t Buurthuis is speciaal voor senioren met een Wlz-indicatie. Het gaat om mensen die (beginnende) dementie en/of lichamelijke problematiek ervaren en nog midden in het leven staan. We zorgen daarom dat er altijd passende zorg in ’t Buurthuis beschikbaar is. Buurtbewoners en naasten zijn altijd welkom om met hun dierbare mee te komen en deel te nemen aan activiteiten. 

In Bladel is al veel te doen voor actieve ouderen. Op het moment dat je met dementie of lichamelijke klachten geconfronteerd wordt, is het aanbod een stuk kleiner. Daarom willen wij voor deze mensen een uitkomst bieden zodat ook zij van het leven kunnen blijven genieten en een fijne plek hebben om naartoe te gaan. Zo kunnen ouderen ook in de avond en in het weekend bij ons terecht om een hapje mee te eten.